Wielkie dzięki Tymon.
Myślę o zakupie Octavii TDi
Zwiń
X
-
deska po fifcie - nowa prezentuje się lepiej-zdecydowanie niż starszy wzór, który wygląda bardziej plastikowo i mniej nowocześnie. Moja octa jest z września 99r. i ma nową deskę, klosze tylnych lamp mają czerwony kolor (tak jak napisał Jabar1975 w starszych kolor czerwony jest faktycznie różowawy).
Ale to kwestia gustu.O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
jak byly nowe to tez byl czerwony - ale poniewaz plastik byl dokladnie taki sam jak w skodzie 105/120/130 to i skutkowalo to jego rozowieniemZamieszczone przez endryu(tak jak napisał Jabar1975 w starszych kolor czerwony jest faktycznie różowawy)nasza droga: www.wpzs.pl
Komentarz
-
-
Na dzień dzisiejszy zależy mi aby miała moc 110PS bo mój wcześniejszy Focus miał 90PS w dieslu i po jakimś czasie zaczęło brakować mi mocy... Dlatego deska nie jest taka ważna ale jeśli trafi się z nowszą to czemu nie :wink: Jutro kumpel ma wyruszyć na poszukiwania Octy. Zobaczymy czy znajdzie coś wartego kupna.
Komentarz
-
-
I gitarrrrrra, później zrobisz delikatny program tak na 125-130KM i autko bedzie super chodziłoZamieszczone przez thomusNa dzień dzisiejszy zależy mi aby miała moc 110PS bo mój wcześniejszy Focus miał 90PS w dieslu i po jakimś czasie zaczęło brakować mi mocy...
Życie jest bezwzględne nie lituje się nad nikim...
Pokój jego duszy...KRIS 27.09.03
BMW serii 3... Radość z jazdy.
Komentarz
-
-
Ja szukałem auta przez 6 miesiecy. Nie mogłem znależć octawki, więc zacząłem rozgladać się za golfem 4. A tu bach - zajefajne auto. Jedyny mankament, że biały kolor - ale kolor nie jeżdzi. Powodzenia
była O1 1,9 tdi ahf ( 125 KM, 275 nm ), jest O2 fl, 1,9 tdi bxe ( 143,8 KM, 336,6 nm ) Biała Strzała:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...173266#1173266
Serwis By DGW
Komentarz
-
-
ja mam octavie combi z 2001 roku auto sprowadzilem z Belgi mialo wtedy 170 tys km, jezdze juz prawie rok i jedyne co mi sie przytrafilo to: raz zamknalem kluczyki w srodku przy odpalonym silniku, pozatym przy wymianie filtra powietrza nalezy uwazac na przepolywomierz powietrza...autko jest fatkycznie niskie ale mozna przywknac
genralnie polecam te furke a co do klapy bagaznika to faktycznie rdzewieje
serce bije w tempie obrotów maszyny
Komentarz
-
-
ja mam inne wrażenia, miałem Mazde 323F BA na glebie i teraz do Octy wsiadam jak do SUVaZamieszczone przez aducha85autko jest fatkycznie niskie
Co do deski, to generalnie nią bym się nie przejmował, jak ci się trawi stara z dobrym wypasem i zadbana to bierz, a deskę sobie zmienisz, bo to pikuś.
z moich obserwacji Skoda podchodzi pod VW, natomiast Seat pod Audi. Podejrzewam, że jakość wykończenia będzie na korzyść Tolledo, natomiast łatwiej jest trawić lepiej wyposażoną Octavię (no chyba, że zależy ci na climatronicu) takie miałem wrażenia w czasie własnych poszukiwań.Zamieszczone przez damianak ma się skoda I do toledo II oczywiście w TDI.W Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-

Komentarz